Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Intresseanmälan
Hälsosam Livsstil logga

Bli Diplomerad Hälsoinspiratör

Vill du hjälpa andra till en bättre hälsa och ett roligare liv?

Nästa kursstart februari 2022
- skicka in intresseanmälan om du vill ha mer information när det närmar sig!

Denna sida är för när kursen kördes sist så upplägget kan komma att ändras till nästa gång!


Lär dig hur du med enkla verktyg kan förändra ditt och andras liv och samtidigt skapa en extrainkomst eller på sikt en heltidsinkomst.

Olivia Täng

”Den här kursen vill jag definitivt hoppa på! Jag har själv fått fantastiska resultat av näringsprodukterna och vill lära mig mer för att kunna hjälpa andra till en bättre hälsa. Team Hälsosam Livsstil är ett härliga gäng. Dom vill jag samarbeta med och jag vill definitivt följa med dessa roliga människor på en fantastisk resa nästa år.”

– Olivia Täng

Få glädjen att hjälpa andra till en bättre hälsa och ett ökat välmående

Som hälsoinspratör inspirerar man människor till en bättre hälsa och ett friare liv.

I den här kursen får du lära dig livshjulets olika delar vi alla behöver för att må så bra som möjligt och bli vårt bästa jag. Du får möjligheten att ta kommandot över ditt liv och ta steget mot ett friare liv där du styr din egen tid.

Du får verktyg att efter kursen fortsätta ta hand om dig själv på bästa sätt och samtidigt kunna hjälpa andra att göra detsamma.

Varje vecka innehåller praktiska uppgifter att göra blandat med tankens kraft och att arbeta mot dina mål. 

Du kommer under kursen att börja bygga upp din egen kundkrets som hälsoinspiratör och din egen inkomst. Detta är självklart inget vi kan garantera eftersom det är du som gör jobbet.

Du kommer att ha ett helt team i ryggen som kommer hjälpa, peppa och stötta dig.

teamwork

Vi söker dig som VET att man måste ta action och GÖRA för att komma någonstans i livet. Dig som är öppen för nya vägar att gå och för förändring. Är detta du så fyll i intresseanmälan! Den är inte bindande!

Detta kan kombineras med ett heltidsjobb om du är villig att avsätta lite av din fritid för det. 

Följ dina drömmar
Intresseanmälan

Du kommer lära dig

En ny modul i veckan under tre månader

Näringslära

Hudvårdsskola

Målsättning

Sälj utan att vara "säljare"

Tankens skapande kraft/ Law of Attraction

Kundvård

Vad behöver vi för att må bra?

Personlig utveckling

Vad ingår?

En kurs på 12 veckor

I vår kursportal så går du en kurs där nya moduler släpps varje vecka.

Ämnena kommer vara Näringslära, hur man tar hand om sin hud, Tankens skapande kraft/Law of attraction, att sälja utan att vara en jobbig säljare, sälja på sociala medier, kundvård och mycket mer.

Inkluderar även Live-möten varje vecka. Nästa kursstart februari 2022!

Kom igång att tjäna pengar

Från dag 1 kan du komma igång att tjäna pengar på att hjälpa andra människor hitta våra fantastiska närings- och hudvårdsprodukter. 

Du får en egen webbshop och en egen länk att registrera återkommande kunder för abonnemang. Tanken är att du ska under kursen börja bygga upp din kundkrets och din inkomst.

Detta är naturligtvis beroende på din engagemangsnivå och ditt fokus så som du förstår inget vi kan garantera!

Det finns inga minimiförsäljningskrav eller kvoter du måste uppnå - de enda kraven är egentligen de du sätter på dig själv. Det finns heller inga gränser uppåt! 

 Som hälsoinspiratör med oss, både under kursen och efter kursen, jobbar du så mycket du vill, när du vill och hur du vill. Du styr din tid helt själv! 

Mer energi och ett starkare immunförsvar

Du använder själv våra näringsprodukter som är av högsta kvalitet. Du får en morgondrink fylld med vitaminer, pro-prebiotika, fibrer och mycket mer samt en kvällsdrink med mineraler och Vitamin D. 

Du kommer få se en film som berättar om dem, och visar varför de är helt unika, när du fyllt i intresseanmälan. Intresseanmälan är inte bindande!

En Mentor

Du får din egen mentor som hjälper dig, stöttar och peppar. Du får även ett helt team som står bakom dig och finns till hands för dig.

Vi har en stark gemenskap och finns där för varandra. 

Vad du får

 • Hjälp att starta din egen business inom hälsa, som ett sidoprojekt eller på sikt ett heltidsjobb. Komma igång och bygga upp din egen kundkrets och inkomst.

 • Du får lära dig hur kroppen fungerar och vad vi behöver för att må bra. 

 • Våra tankar har stor påverkan på hur vi mår, det får du lära dig mer om

 • En personlig mentor och ett helt team som hjälper dig och svarar på frågor

 • En betald semester någonstans i Europa varje år samt möjligheten att köra en ny BMW*

 • *Gäller när du når en viss nivå i försäljning.

  Intresseanmälan

  Vad säger andra om att jobba som hälsoinspiratörer?

  Från att varit i en djup depression till att idag känna att jag har en massa energi och har till och med börjat att träna. Jag kan kliva upp på morgonen och känna att idag kommer det bli en bra dag. Det var helt otänkbart innan och jag ville inte ha fler dagar. Jag har fått flera nya vänner och energin med mina kollegor är fantastisk och jag känner verkligen att jag är en i teamet. Utan teamet hade det inte varit lika roligt. Jag hoppar självklart på denna utbildning för att lära mig mer och kunna hjälpa ännu fler till en bättre hälsa och ett bättre liv.

  Ewa Lundberg

  Ewa Lundberg

  Jag har använt näringen i 8 år och jobbar nu även med PM! Varför jag valde att börja jobba med PM var för att med produkterna så läkte jag min mage, jag har fått starkare naglar och bättre hud och hår. Jag sover bättre, har mer energi och känner mig pigg och klar i huvudet. Produkterna gjorde att jag kunde leva ett normalt liv trots min kroniska sjukdom där jag förut hade mycket värk och ingen energi. Det här är ett fantastiskt företag som är noggranna, seriösa och ärliga. Jag är så stolt över att vara en del av PM ❤️

  Michelle Svanström

  Michelle Svanström

  Jag har druckit våra näringsprodukter sedan 2015. Till en början var det för att se om jag verkligen skulle uppleva någon skillnad på att tillföra extra näring. Efter snabba effekter och resultat som mer energi, bättre sömn och ett allmänt bättre välmående så bestämde jag mig för att rekommendera detta till andra. Det blev starten på min Pm business. Nu har jag en extra inkomst som medfört att jag kan frigöra tid från mitt ”vanliga” jobb och istället lägga den tiden på att hjälpa och inspirera andra till en bättre hälsa! Att få vara en del av ett stort team med mycket kunskaper och som stöttar och peppar en är helt fantastiskt!

  Yvonne Björk

  Yvonne Björk

  Att jobba hemifrån och helt och hållet styra över min tid är helt fantastiskt. Att få hjälpa andra människor till en bättre hälsa och ett roligare liv är inspirerande och ger så mycket. Jag lever mitt liv exakt som jag vill och det är tack vare vårt fantastiska team och våra effektiva näringsprodukter som bland annat ger energi så man orkar ta hand om allt annat som behövs i livet för att må optimalt.

  Karin Wälivaara

  Karin Wälivaara

  Fyll i intresseanmälan genom att klicka på knappen nedan så kontaktar vi dig med mer information. Intresseanmälan är inte bindande! 

  Pris månad 1

  1132 kr

  I Finland €110,20

  Sedan

  912 kr/månad

  €88,20/månad

  © Hälsosam Livsstil