Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Grattis till ett bra beslut!


Du beställer genom att klicka här. Nedan finns instruktioner hur du gör. Du får hem i tre månader och betalar sedan i tre delbetalningar. Sen kommer det en ny låda var tredje månad så länge du själv vill. Det går välja autogiro eller kortbetalning. Jag rekommenderar dock autogiro för på grund av nya bankregler så strular ofta kortbetalningar när det gäller kontinuerliga dragningar. Om du väljer kort så måste kortet vara öppet för både internetköp och utlandsköp.


Månad 1: 1132 kr

Månad 2: 912 kr

Månad 3: 912 kr


Dessa priser inkluderar personliga tips och råd från mig om DIN hälsa och ditt mående. Jag finns här för dig!


OBS! För att få detta pris så blir du registrerad som återförsäljare men du behöver självklart inte alls sälja något! Att vara registrerad som återförsäljare gör ingen skillnad alls för dig mer än priset. Ordinarie pris är 1267 kr/månad.

Börja med att ange födelsedata sen väljer du alternativet under Teampartner Start. 3 x (Powercocktail + Restorate Portionspåsar) Om du är över 50 år gammal så kommer du att få ett alternativ där det lagts till Generation 50+ som är en produkt med Omega 3, Q10, Röd Ginseng och Lutein. Den är också jättebra! Om du inte vill ha den så klicka på knappen Alternativ och du kommer se alternativet med endast Powercocktail och Restorate. Du får instruktioner av mig hur du använder dem.

Du får även en bonusprodukt på köpet och en väska med innehållet du ser på bilden ingår i startavgiften. Sen fyller du bara i namn, adress och väljer betalsätt. Om du har frågor eller kör fast kontakta mig så hjälper jag dig /Sofia

© Hälsosam Livsstil